В редица страни безсрамно лъжат своите деца за Втората световна

...
В редица страни безсрамно лъжат своите деца за Втората световна
Коментари Харесай

Путин: В редица страни безсрамно лъжат за войната

В редица страни нахално лъжат своите деца за Втората международна война, съобщи президентът на Русия Владимир Путин в слово пред участниците в парадa на Червения площад в Москва по случай Деня на успеха.

Уроците на войната са настоящи както в никакъв случай, посочи президентът на Русия.

Русия ще продължи да развива своя защитителен капацитет, само че остава отворена за съдействие с други страни в битката с тероризма, екстремизма и неонацизма, сподели още президентът Путин в словото си. 

Поуките от Великата отечествена война към момента са настоящи и " груповият отпор против носителите на смъртоносни хрумвания още веднъж има определящо значение ", означи Путин. И продължи: " Призоваваме всички страни да осъзнаят общата ни отговорност за основаване на ефикасна, равна за всички система за сигурност! "

Наш заветен дълг е да защитим същинските герои от Великата отечествена война, в случай че в редица страни " нахално лъжат своите деца " за войната, трансформират в кумири хора, слугували на нацистите и по този начин правят " изменничество към предците си ", съобщи още президентът на Русия. 

" Прекланяме се пред всички ветерани от поколението на спечелилите " - през днешния ден те живеят в разнообразни страни, само че подвигът им не може да бъде разграничен, означи Владимир Путин. " Винаги ще тачим всички вас ", даде обещание водачът на Русия.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР