В редакцията на агенция BulNews постъпи сигнал за опасен участък

...
В редакцията на агенция BulNews постъпи сигнал за опасен участък
Коментари Харесай

На вниманието на АПИ: Опасна дупка на пистатата край Бяла Слатина съсипва колите на хората /снимки/

В редакцията на организация BulNews постъпи сигнал за рисков сектор на пистата край Бяла Слатина, който унищожава колите на хората и основава съществени предпоставки за произшествия.
Млад доктор по дентална медицина от Враца заяви за небезизвестен на водачите в региона проблем. Става дума за голям, като че ли изрязан, сектор до пистата, който се намира навръх самото притеснение на пътя в посока Враца.
Мъжът показа, че се прибирал от Варна, когато минал през въпросното трасе и скочил с колата си в трапа. Вследствие на това, двете десни гуми на автомобила му се спукали. От фотосите се вижда, че не е единствено това - като бонус лидерът получил и една изкривена и една счупена джанта.
Докато чакали да пристигна помощ, младият доктор и пасажерите в колата, станали очевидци на още един аварирал автомобил на същото място, още веднъж с 2 спукани гуми.
Той твърди, че случаят не е бил съдбовен поради това, че управлявал автомобила си с към 70 км/ч, което му е помогнало да реагира в точния момент.
„ Нямаше коли насреща, съумях да отвръщам и спра в точния момент. А в случай че имаше ТИР насреща? Щяхме да сме следващият случай на починали поради "несъобразена скорост " “, описа възмутеният доктор.
Мъжът е споделил за казуса със свои познати, като от диалога им станало ясно, че те също са осведомени с рисковия сектор.
Той се надява от Агенция „ Пътна инфраструктура “ да извърнат внимание на този значителен проблем, до момента в който към момента никой не е изгубил живота си поради неремонтирани и неподдържани пътища.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР