В разговор за документаланата поредица на AppleTV+ “The Me You

...
В разговор за документаланата поредица на AppleTV+ “The Me You
Коментари Харесай

Принц Хари опровергава баща си принц Чарлз: „Само защото си страдал, не означава, че и децата ти трябва да страдат“

В диалог за документаланата поредност на AppleTV+ “The Me You Can't See” („ Моето Аз, което не можеш да видиш “), създадена взаимно с Опра Уинфри, принц Хари споделя намерено за контузиите върху психологичното си здраве.

Освен последствията от гибелта на майка му върху него и комплицираните фамилни прекарвания след брака му , херцогът на Съсекс споделя за натиска, довел до потребността да се отдръпна от водеща роля в кралското семейство дружно със брачната половинка си Меган Маркъл .

Принц Хари показва годините сред 28 и 32 години като най-тежки за него. Той споделя, че получава пристъпи на тревога всякога, когато би трябвало да извърши обществен ангажимент, и употребява алкохол и опиати, с цел да притъпи възприятията си . Херцогът на Съсекс дефинира това като механизъм за справяне, „ с цел да прикрие нещо “. Още по това време той слага под въпрос ролята си в кралското семейство .

„ Към края на 20-те години започвах да задавам въпроси дали в действителност би трябвало да съм тук? Тогава ненадейно започнах да си мисля: „ Не можеш да се криеш от това “. Членовете на фамилията споделиха, че в случай че просто играеш играта, животът ти ще бъде по-лесен. Но аз имам пъклен доста от майка си у мен. Чувствам се като че ли съм вън от системата, само че към момента съм затънал там. Единственият метод да се освободиш и избягаш е да кажеш истината “, споделя Хари.



След ненавременната загуба на принцеса Даяна, коята умира в злополука, до момента в който е преследвана от папараци, Хари признава, че заплахата евентуално да загуби друга жена от своя живот работи отключващо на контузията му . „ Списъкът се усилва “, споделя той. „ И всичко още веднъж се отнася до същите хора, същия бизнес модел, същата промишленост. “

 принц Хари принц Уилям принц Чарлз Getty

Принц Хари показва противоречие с думи на принц Чарлз, които е чул от него като подрастващ.

„ Когато бях по-млад, татко ми преди споделяше и на Уилям, и на мен: „ Е, за мен беше по този начин. Така че за и вас ще бъде по този начин. “ В това няма логичност - единствено тъй като си страдал, не значи, че и децата ти би трябвало да страдат “, споделя Хари, споменавайки отдръпването си от кралския живот и преместването в Калифорния дружно с Меган и сина им Арчи.

Този собствен ход той приема като „ разрушение на кръга “, избирайки да приоритизира психологичното си здраве.

 принц Хари принц Чарлз Getty

„ Ако сте страдали, вършиме всичко допустимо, с цел да сте сигурни, че каквото и отрицателно прекарване да сте имали, може да ги поправите за вашите деца “, споделя той.
 Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното
„ Меган и аз избрахме да сложим психологичното си здраве преди всичко. Това вършим. И това ще продължим да вършим. Не е ли всичко това, с цел да разрушим кръга? Не е ли всичко, с цел да се уверим, че историята не се повтаря. Че каквато и болежка и страдалчество да ви се е случило, не го предавате нататък.



Принц Хари още веднъж твърди, че от Двореца е била отказана психологична помощ за него и брачната половинка му, а той самият съжалява, че не е подхванал дейности по-рано преди обстановката да се утежни.

„ Както доста хора на моята възраст евентуално биха могли да се разпознават, знаех, че няма да получа от фамилията си това, от което се нуждая “, споделя той. „ Тогава ми се роди наследник, над който по-скоро бих се фокусирал само, в сравнение с всякога, когато го погледна в очите, да се чудя дали брачната половинка ми ще свърши като майка ми и ще би трябвало да се грижа за него самичък. “

Херцогът на Съсекс дефинира това като една от най-големите аргументи той и Маркъл да се отдръпват от функциите си в кралското семейство. „ Чувството да си в капан и следен от страха, както от медиите, по този начин и от самата система, която в никакъв случай не предизвиква диалозите за този тип контузия. Но към този момент сигурно няма да бъда принуден да мълча. “
 Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР