В разгара на световното първенство Атлетико (Мадрид) обяви, че е

...
В разгара на световното първенство Атлетико (Мадрид) обяви, че е
Коментари Харесай

В разгара на световното "Атлетико" преподписа с Гризман и Ернандес и привлече Лемар

В разгара на международното състезание " Атлетико " (Мадрид) разгласи, че е постигнал съглашения с трима френски национали. Антоан Гризман и Лука Ернандес са преподписали договорите си, а клубът притегля и сънародника им Тома Лемар.

Най-голямото неспокойствие на последователите на " дюшекчиите " беше обвързвано с въпроса за бъдещето на Гризман. Нападателят разгласи преди дни, че остава, тъй като има вяра в развиването на тима.

Договорът на Гризман е продължен с една година и към този момент е до 2023 година В досегашния му договор клаузата за откупуването му беше 200 млн. евро, като след 1 юли тази година намаляваше на половина. Интерес към него имаше от " Барселона ", като каталунците бяха склонни да платят понижената цена.

Сега към този момент клаузата за откупуването на Гризман още веднъж е 200 млн. евро. С 10 милиона по-ниска е избраната сума за Лемар. 22-полузащитник минава в " Атлетико " от " Монако ", като съгласно информациите мадридчани ще платят 60 млн. евро за него.

" Дюшекчиите " се обвързват със бранителя Лука Ернандес до 2024 година

От клуба благодариха на френската федерация и на селекционера Дидие Дешан за съдействието при преподписването на място в лагера на " петлите " в Русия. Френските национали се готвят за втория си мач от международното, в който ще срещнат Перу на 21 юни.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (230)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР