Изстрадалите фенове на Манчестър (Юнайтед), които понесоха доста огорчения през

...
Изстрадалите фенове на Манчестър (Юнайтед), които понесоха доста огорчения през
Коментари Харесай

Покривът на Олд Трафорд не издържа

Изстрадалите почитатели на Манчестър (Юнайтед), които понесоха много огорчения през акцията поради слабите изяви на обичания си тим, трябваше да преживеят още един неприличен миг към дербито с Арсенал. Съставът на Ерик загар Хаг загуби за 14-и път в шампионата през този сезон, само че този път не играта стана обекта на подигравки в обществените мрежи.

Проблемът бе положението на емблематичния " Олд Трафорд ", чийто покрив още веднъж протече, а стадионът безусловно се наводни. Много клипове от разнообразни елементи на оборудването демонстрират по какъв начин тук-там има самобитни водопади след проливния дъжд, който се изля в края на мача. Съблекалнята за посетители също протече.

От клуба обясниха, че за два часа се е изляло по-голямо количество дъжд, в сравнение с през целия месец май на предходната година. Феновете обаче още веднъж обърнаха взор към дългогодишното ръководство на семейство Глейзър, което за следващ път е нанесло съществени вреди по репутацията на клуба.

Потопът съответства с визитата на водача на Лейбъристката партия сър Кийр Стармър, който е почитател на Арсенал. Вчера той организира срещи с кмета на Манчестър и новият съсобственик на " алените дяволи ", сър Джим Рактлиф. Една от главните тематики на диалозите е била точно проектът на английския милиардер за построяването на нов стадион, наименуван условно от него " Уембли на Севера ". Паралелно с тези планове Рактлиф даде обещание още при договорката с Глейзър 237 милиона паунда за модернизиране на сегашния стадион. Явно обаче тази инвестиция към момента не е направена, или най-малкото не е била задоволителна за решаването на най-належащите проблеми.

С нотка на самоирония пък последователи на Юнайтед направиха умозаключение, че покривът на " Олд Трафорд " е в сходно положение с защитата на Тен Хаг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР