Гарет Саутгейт омаловажи връзките си с Манчестър Юнайтед, настоявайки, че

...
Гарет Саутгейт омаловажи връзките си с Манчестър Юнайтед, настоявайки, че
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт прави бъдеща декларация, след като вътрешна информация за Манчестър Юнайтед „изтече“ за следващия мениджър

Гарет Саутгейт омаловажи връзките си с Манчестър Юнайтед, настоявайки, че напълно се концентрира върху воденето на Англия на Евро 2024.

Босът на " Трите лъва " е мощно намекан да размени Ерик загар Хаг като управител на Юнайтед това лято. Съобщава се, че 53-годишният Саутгейт е цел №1 на съсобственика на Юнайтед сър Джим Ратклиф, в случай че клубът реши да уволни Тен Хаг след пагубен сезон, в който към момента може да завоюва ФА Къп.

Договорът на Саутгейт е изминал през декември, макар че Футболната асоциация желае 53-годишният състезател да удължи престоя си, който стартира в края на 2016 година Назначаването на Юнайтед ще би трябвало да пристигна след Европейското състезание през юни и юли, с Англия измежду любимците за продобиване на шампионата за първи път.

В ново изявление за BBC Sport Саутгейт се обърна към връзките с Юнайтед, като сподели: „ Винаги ще има спекулации по отношение на мениджърите, тъй като в случай че загубиш няколко мача, си в неволя – печелиш няколко игри и това е друг дневен ред.

" Но за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР