В разгара на продължаващия конфликт между напредъка на криптовалутите и

...
В разгара на продължаващия конфликт между напредъка на криптовалутите и
Коментари Харесай

Председателят на SEC Гари Генслер предполагаемо обвинен в манипулиране на пазара

В разгара на продължаващия спор сред напредъка на криптовалутите и регулаторните органи се появиха спекулации за юридически спор сред Coinbase и Гари Генслър, ръководител на SEC, обвързван с манипулиране на пазара.

Социалната медийна платформа Twitter се извърши с изказвания, че Coinbase разполага с доказателства, сочещи присъединяване на Гари Генслер в манипулирането на пазара.

Според тези непроверени изказвания, преди към 65 часа Генслер е направил шорт покупко-продажби с Биткойн (BTC) на стойност над $2.5 милиона.

Изключително значимо е обаче да се подчертае, че Coinbase не е направила никакво публично изказване или не е подала никаква документи по отношение на тези обвинявания.

Поради това е целесъобразно да подхождате към тази информация с нараснало внимание и да изчакате спомагателни уточнения.

Въпреки че Гари Генслeр към този момент е бил изправен пред обвинявания в манипулиране на пазара от Citadel Securities и Citadel Market Maker, значимо е да се признае опцията за недоразумения или съзнателно разпространяване на голословни клюки във връзка с тези обвинявания.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР