В разгара на празника Хлое внезапно се почувствала много зле,

...
В разгара на празника Хлое внезапно се почувствала много зле,
Коментари Харесай

Беше Здрава И Жизнена, Мислеха, Че Е Само Настинка. 17-Годишно Момиче Издъхна За Минути В Ръцете На Майка Си, Прошепна Й Ужасена, Че

В разгара на празника Хлое ненадейно се почувствала доста зле, паднала на килима, и съумяла на прошепне: " Мамо, ужасно ми е, усещам се зле ". Това били последните думи на 17-годишно момиче.

Мишел неотложно извикала кола за спешна помощ, само че лекарите не съумели да оказват помощ на щерка й - сърцето на момичето спряло. По-късно било установно, че през цялото това време Хлое е страдала от инфекциозно инфектиране на пикочния мехур, което провокира сепсис. Това положение постоянно води до полиорганна непълнота и при Хлое първо отказало сърцето, лишавайки Хлое от всевъзможен късмет за избавление.

Сега Мишел Кристофър се пробва да увеличи осведомеността на хората за сепсиса. Според специалисти тази болест всяка година убива стотици хиляди хора, само че както и преди множеството от тях към момента не знаят нейните признаци.

" Сепсисът е съществено заболяване, което в началото може да наподобява като грип, гастроентерит или простуда. Ако имате проблеми с говора, настинка, мускулни болки, мощен зной или се появяват петна по кожата, би трябвало ьнди неотложно да се консултирате с доктор ", изяснява медикът от Спешна помощ Анди Суинбърн.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР