В разгара на мръсната руска война срещу Украйна и свободния

...
В разгара на мръсната руска война срещу Украйна и свободния
Коментари Харесай

Наши агенти за руско влияние и Домът на Русия в София с хибридна конференция за новите измерения на сътрудничеството

В разгара на мръсната съветска война против Украйна и свободния свят, българската столица още веднъж е средище на съмнителни русофилски конференции, които неизбежно са част от хибридната война на Кремъл. 

От 17 до 20 ноември София и България ще бъдат хазаин на интернационална конференция на тематика „ България – Русия. От предишното през сегашното до нови измерения в бъдещето. (Европа-Русия пред нови геополитически предизвикателства) “.

Мероприятието ще се организира в хибриден формат – присъствено, онлайн, задочно. На конференцията са поканени политически, културни и публични дейци от разнообразни страни. Програмата ще съдържа 5 тематични модула.

Откриването на форума ще се състои на 18 ноември от 10.00 часа в Парк-хотел «Москва», гласи известието, оповестено на страницата на Домът на Русия в София.

Темата на конференцията звучи много помпозно, само че и нереално. Реално е

факсимиле от времето на соца,

изцяло измислена и празна от наличие. 

Официалната политика на българската страна е ясна – Русия е агресор в Украйна, Русия разгласи България за собствен зложелател и предприе ограничения против нас. В същото време страната ни продължава да бъде част от Европейски Съюз и НАТО, и да поддържа политиките им. 

Новите измерения на връзките София-Москва могат да преминат само след събаряне на незаконния кремълски режим на Путин, евакуиране на Русия от Украйна, погашение на репарации и санкции от Международния съд за военните нарушители. Но очевидно не за това ще си приказват

съветските хибридчици и българските им сътрудници

за въздействие. Идеята е България да продължи да бъде представяна и възприемана като съветски троянски кон в Европейски Съюз и НАТО. Това е задачата и на самата конференция – да се покаже, че даже и в условия на тежки наказания против Русия и отхвърлянето й от цивилизования свят, европейска и натовска страна организира взаимни начинания с съветските нацисти. Така нашите безродници просто 

легитимират режима в Кремъл

Именно поради това, уредниците прозорливо не са показали, кои ще са участниците от българска страна, само че имената на тези сътрудници надали ще бъдат изненада за обществото. Проблемът е, че България още веднъж се демонстрира като слаба и подвластна, а службите и институциите ни не могат да противодействат на следващата хибридна офанзива.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР