В разгара на летните горещини, водещият на „Преди обед” по

...
В разгара на летните горещини, водещият на „Преди обед” по
Коментари Харесай

Летен грип тръшна Сашо Кадиев! Вижте какво го мъчи

В разгара на летните горещини, водещият на „ Преди обед” по Би Ти Ви Сашо Кадиев бе тръшнат от нечовечен грип, научи HotArena. За негов шанс, актьорът-чешит сега е в лятна почивка и не е на екран. Телевизията повтаря най-хубавото от старите излъчвания на Кадиев и екранната му половинка Деси Стоянова, само че няма по какъв начин да анулира уговорките си в театъра.

Преди дни синът на Катето Евро бе видян да оставя блестящо алената си „ Мазда” на паркинга на Народния спектакъл. После водещият хлътна в близката аптека, с цел да си купи илачи за грипа. Докато чакаше реда си на опашката, 33-годишният артист кихаше, кашляше и подсмърчаше. Въпреки заплахата от болест, щом го разпознаха, останалите клиенти побързаха да го заговорят, твърди " Уикенд ".

„ Много съм зле. Къде го лепнах тоя вирус измежду лято? Тресе ме, главата ме боли, неприятно ми е. Добре че предаването върви на запис и не отивам на работа”, оплака се хремавата тв звезда на хората в аптеката.

Чевръстата аптекарка прегледа рецептата на водещия и му подаде кутия с парацетамол за събаряне на температурата и витамини. „ Пийте повече течности”, посъветва го фармацевтката. Актьорът общително благодари на аптекарката и сграбчи торбичката с медикаменти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР