В рамките на лекционния курс по Финансово право“ на доц.

...
В рамките на лекционния курс по Финансово право“ на доц.
Коментари Харесай

Предстояща онлайн лекция на Светослава Георгиева за финансовите инструменти, инициативата InvestEU и ролята на ЕИБ

В рамките на лекционния курс по „ Финансово право “ на доцент доктор Савина Михайлова-Големинова на 31 май от 09:00 ч. ще се организира онлайн лекция на Светослава Георгиева.

По време на лекцията ще бъдат разисквани финансовите принадлежности, самодейността InvestEU и ролята на Европейската капиталова банка и други банки при ръководството на инструментите.
Линк за присъединение:
Светослава Георгиева приключва висше обучение по стопанска система и финанси във Англия и има магистърска степен от френско бизнес учебно заведение. Притежава богат интернационален опит в областта на финансите, работила е в областта на капиталовото банкиране в Лондон и в Европейската комисия в Брюксел по основни промени във финансовия бранш на Гърция, Италия и Словения. Била е изпълнителен шеф и член на Управителния съвет на Фонд на фондовете в интервала 2017-2020 година

Понастоящем Светослава Георгиева е член на капиталовия комитет на програмата на Европейската комисия InvestEU, която следва да влага над 372 милиарда евро в Европа за интервала 2021-2027 година Тя е член на управителния съвет на Съюза за стопанска самодейност, както и докторант в Стопанския факултет на Софийски университет „ Св. Климент Охридски “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР