В публичното пространство изтече моята данъчна декларация. Още през април

...
В публичното пространство изтече моята данъчна декларация. Още през април
Коментари Харесай

Горанов: Можех да предоставя неверни данни за апартамента, но за мен истината и спазването на закона са на първо място

В общественото пространство изтече моята данъчна декларация. Още през април съм заявил обстоятелства и условия, които могат да бъдат тествани. Декларирал съм използването на този парцел с ясното схващане, че не съставлява спор на ползи. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов във връзка със слуховете, появили се към жилището му, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Твърдо декларирам, че този съответен парцел няма нищо общо с фамилия Домусчиеви, с техните бизнеси или собствености. Този апартамент ми е възложен през 2012 година за прилагане от непосредствен мой родственик – кръстник на двете ми деца и на мен “, призна той.

„ Аз ще дава цялата информация и всички данни и условия, увери той.

На въпрос за какво не заплаща наем, Горанов отговори по този начин: „ При безплатно прилагане, по какъв начин да заплащам наем? Аз можех да дава погрешни данни, само че за мен истината и спазването на закона за мен постоянно са били преди всичко “, сподели Горанов.

Не знам за какво се появява тъкмо в този момент, в случай, че за никой не е загадка. Имаше голям брой спекулации. Ако имах някакви терзания, нямаше да го заявявам пред КОМПИ. Нямам никакви терзания за инспекцията. Не считам, че съм направил нещо неправилно и съм го заявил “, акцентира финансовият министър.

Той прикани, в случай че някой има данни за нещо неправилно, да подава сигнали.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР