В продължение на започналите действия на КНСБ и КТ Подкрепа“,

...
В продължение на започналите действия на КНСБ и КТ Подкрепа“,
Коментари Харесай

Синдикатите излизат на протест на 11 ноември

В продължение на почналите дейности на КНСБ и КТ „ Подкрепа “, подбудени от паниката за резултатите на рецесията върху приходите и живота на българските жители, на 11 ноември двете конфедерации провеждат протестно автошествие в София и протестен протест пред постройката на Народното събрание. В демонстрацията ще се включат стотици транспортни средства от цялата страна, като колоната ще премине през централните софийски булеварди и улици.

Както към този момент Ви информирахме, КНСБ и КТ „ Подкрепа “ приготвиха взаимна декларация, която прилагаме в допълнение, с съответни незабавни ограничения за решение на проблемите пред българските жители. Тя ще бъде връчена на депутатите от новосформираното 48-мо Народното събрание.

В околните дни се чака да бъде извършена среща сред водачите на двата синдиката и Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване и президента на България. На нея ще бъдат разисквани предложенията на конфедерациите, обединени в три съществени области – приходи, зелена договорка и енергетика, трудови и синдикални права.

В цялата страна на браншово и районно равнище, както и в обособени предприятия, не престават протестните акции на двата синдиката, почнали през септември. Чрез механизмите и на груповото трудово договаряне работещите упорстват за нарастване на заплатите най-малко с размера на кумулативната инфлация, която на годишна база през септември доближи 18,7%.

За съответните дейности и маршрута на автошествието на 11 ноември ще Ви осведомяваме в допълнение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР