В продължение на много време г-н Методи Лалов прокарва политика

...
В продължение на много време г-н Методи Лалов прокарва политика
Коментари Харесай

БСП–София:Методи Лалов уронва престижа на СОС

В продължение на доста време господин Методи Лалов прокарва политика на злепоставяне на сътрудниците си в СОС, което води до уронване на престижа освен на тях, а на институцията, която представляваме. Считаме, неговите крайни позиции за неприемливи и групата, която той съставлява, би следвало или да се разграничи от неговите дейности и думи, или да предприеме други подобаващи ограничения във връзка с неговото държание във вътрешнопартиен проект. Това сподели Калоян Паргов в декларация от името на групата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Столичния общински съвет.

„ Вече близо 2 година сме сътрудници, само че има някои измежду нас, които не могат или не желаят да изпълнят тази дума „ сътрудници ” с същинското й и почтено наличие. За страдание, господин Методи Лалов е ослепителен изразител на това пренебрежение – освен към членовете на общинския съвет, само че и към институцията, чиито представители сме всички ние “, уточни водачът на столичните социалисти.

В документа се споделя още, че персоналните му, в партиен проект ползи, стартират да се демонстрират във нездравословни и систематични трендове, стигащи до крайности. „ Тази наклонност допускаме, че е израз на негова персонална позиция, а не толкоз на политическата група на „ Демократична България ” в СОС “, смятат общинските съветници от Българска социалистическа партия - София.

Столичните социалисти изрично застават в отбрана на сътрудника си Васко Тодоров, както и на останалите трима сътрудници, с чиито имена господин Лалов е почнал предизборната си акция. „ Ние, групата съветници от „ Българска социалистическа партия за България ” няма да толерираме сходно жестоко, манипулативно и извънредно държание, против който и да е в общинския съвет “, посочи Паргов в декларацията.

„ Документ с погрешно наличие е термин от Наказателното право и съветваме въпросното лице да си прегледа студентските мемоари, още повече, че документите ги е готвил персонално той и би следвало да е поласкан, че карантирирани и/или възпрепятствани по други аргументи членове на комисията за чуване на претендентите за правосъдни заседатели, са се доверили на неговата експертиза и са подписали материала “, съобщи ръководителят на групата на Българска социалистическа партия.

„ В изискванията на пандемия неведнъж сме заседавали онлайн и по-късно сме идвали в администрацията на СОС да подпишем персонално всички протоколи. Нима, година обратно, всички решения на СОС и комисиите към него, са нелегитимни или документи с погрешно наличие, господин Лалов? Това ли, твърдите? “, попита Паргов.

„ Няма да позволим, да се подигравате с сътрудниците ни. Вече сте претендент за депутат, желаем Ви триумф, само че дано той не е на гърба на общинските съветници от София “, безапелационен бе Калоян Паргов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР