В продължение на години той беше моето чудовище. Това написа

...
В продължение на години той беше моето чудовище. Това написа
Коментари Харесай

Салма Хайек: Харви Уайнстийн ме заплаши с убийство

В продължение на години той беше моето страшилище. " Това написа актрисата Салма Хайек за Харви Уайнстийн в персонална изповед за " Ню Йорк таймс ", с която се причисли към десетките дами, оплакали се от полов тормоз от страна на продуцента. Но добави и ново обвиняване: в опасност за ликвидиране.

Говорителка на продуцента, Холи Беърд, назова изказванията й погрешни.

Разказвайки за общия си филм с Уайнстийн - " Фрида ", актрисата разказа по какъв начин непрекъснато й се е налагало да отхвърля половите задатъци на продуцента.

" Не " на предлагането да се изкъпем дружно. " Не " на предлагането да ме гледа по какъв начин се окъпвам. " Не " на поканата да ми направи масаж. " Не " на концепцията негов гол другар да ми направи масаж. " Не " на концепцията да ми прави орален секс ". " Не " на настояването да се съблека с друга жена ", написа Хайек. Всяко " не " било последвано от " макиавелианския яд на Харви ".

Според Хайек Уайнстийн заплашил да спре кино лентата, в случай че тя не снима гола лесбийска сцена с друга жена. Когато пристигнала на фотосите, " за пръв и финален път в живота си получих нервозен срив ", разказва актрисата. " Успокоителните стопираха рева ми, само че направиха повръщането по-тежко. "

В текста си тя разказва Уайнстийн като " буен киноман, поемащ опасности, изобретател на гении, любящ татко и страшилище ". По думите й, Уайнстийн един път и споделил " Мога да те убия, нали знаеш. "

" Докато в промишлеността ни няма равнопоставеност за мъже и дами, тя ще продължи да бъде плодородна почва за всевъзможни полови насилници ", приключва актрисата.

" Г-н Уайнстийн счита Салма Хайек за първокласна актриса и я е снимал в няколко от филмите си - " Имало едно време в Мексико ", " Догма " и " Студио 54 ", съобщи говорителката на продуцента. " Той се гордееше с номинацията й за " Оскар " (за " Фрида " ) и продължава да бъде неин покровител. "

" Г-н Уайнстийн не си спомня да е оказвал напън върху Салма да снима секс сцена с жена и не е участвал по време на фотосите ", сподели Сали Беърд. " Твърденията, разказани от Салма, са погрешни и има и други очевидци на тези събития. "

Представителите на продуцента също настояват, че преди време Дженифър Лопес е желала да изиграе Фрида и била по-голяма звезда, само че Уайнстийн защитил кастинга на Хайек пред вложителите. Хайек е един от основателите на този план.

Обвинен в разнообразни закононарушения от полов темперамент от над 50 дами, Уайнстийн е разследван в Ню Йорк, Лос Анджелис, Бевърли Хилс и Лондон за блудничество и обезчестяване.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Шоубиз (3962)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР