В продължение на години около актьора Иво Аръков витаят какви

...
В продължение на години около актьора Иво Аръков витаят какви
Коментари Харесай

Аръков изля душата си за Мика Стоичков и починалата бивша

В продължение на години към артиста Иво Аръков витаят какви ли не клюки. Той ревностно пази персоналното си пространство в загадка, само че към този момент е настъпил моментът, в който е подготвен да опише най-съкровените си секрети, написа " Лейдизоун ".

В един повече от прочувствен диалог пред Алекс Сърчаджиева в „ Животът по автентичен случай “ той описа за най-трудните си моменти – тогава, когато е бил предаден и излъган, останал без работа, без обич, без най-близкия си другар. Иво Аръков показа за всичко, през което е минал – за своите възходи и падения, за брачната половинка си, за моментите, в които е бил жертва на зложелатели и за неизказаните думи към безценен човек.

" Много малко хора знаят, само че аз съм губил хора по време на фотосите на „ Съни бийч “. Аз трябваше да продълбавам да бъда в кондиция, с цел да се получи комедиен сериал, а не противоположния резултат ", показа той.

Актьорът показа и за сложните мигове, през които е минал с Мика Стоичкова поради непрекъснатите интриги към връзката им.  " Мика беше доста ощетява от това, тъй като целият този стрес се изливаше върху нея ", спомня си той.

Иво Аръков описа в предаването и за нанесения му побой, който съгласно него е бил извънредно „ подлярски “. " Реших да отида по-късно в Лондон, с цел да се разкарам от всичко. Исках да се дистанцирам, да намеря още веднъж желанието си към сцената ", спомня си той.

  " Ако има човек, който ме издърпа от душевната кал, това беше Радост Драганова. Намерих сътрудник, който също желае да се развива в положителна посока ", добавя той.

" Моята някогашна брачна половинка умря през 2021 година Трябва да попитате моята сегашна другарка Габриела по какъв начин прекосих през това, тъй като беше много смразяващо за мен ", сподели Аръков.

" Рязко изгубих почва под краката си, тъй като това е човек, който съм обичал с цялото си сърце и душа ", споделя той.

" Ние се разделихме, преди да се разведем, тъй като се надявахме, че тази разлъка ще бъде къса ", прям е артистът.

" Първо желая доста да й се накарам и да й кажа: Видя ли, че бях прав. Защо ти беше нужно да минаваш през всичките тези гнусотии, с които е обвързвана актьорската специалност. Аз съм й дал прошка доста откакто се разведохме ", добави Аръков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР