В пресконференцията си преди мача на Манчестър Юнайтед в събота

...
В пресконференцията си преди мача на Манчестър Юнайтед в събота
Коментари Харесай

Тен Хаг посочи най-добрият отбор в света

В конференцията си преди мача на Манчестър Юнайтед в събота против Саутхемптън, мениджърът на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг разяснява обстановката в клуба и това, че Каземиро тренира пълноценно с тима.

Манчестър Юнайтед се завърна на верния път откакто се наложи над Ливърпул с 2:1 в последния кръг на Висшата лига, след двете следващи загуби от Брайтън с 1:2 и с Брентфорд с 0:4.

Ерик загар Хаг разяснява: „ Преди мача с Ливърпул споделих на футболистите, че това е най-хубавият футболен тим в света и в случай че го победим, ще имаме доста убеденост и самочувствие “. Той добави, че духът в тима е бил добър и футболистите би трябвало да надграждат играта си от мача с мърсисайдци.

Мениджърът разкри, че изисква от своите играчи да диктуват мачовете през цялото време, както направиха в този против Ливърпул. Тен Хаг изисква Манчестър Юнайтед да води темпото на игра в дуелите си и да бъде вярно проведен.

Относно новото 70-милионно попълнение в състава – Каземиро, и дали той ще играе в събота против Саутхемптън, Тен Хаг сподели: „ Каземиро е в добра форма. Първоначално тренира самостоятелно, а на последните занимания се включи с тима и е подготвен. “

Eрик загар Хаг удостовери информацията за травмата на Антони Марсиал: „ Той има проблем в региона на ахилеса, би трябвало да изчакаме, с цел да разберем какъв брой сериозен е, не мога да предвиждам. Надявам се, че ще бъде разполагаем за идващия ни мач “.
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР