В препълнения Драматичен театър, Орлин Павлов спази обещанието си пред

...
В препълнения Драматичен театър, Орлин Павлов спази обещанието си пред
Коментари Харесай

Орлин Павлов развълнува Пловдив с концерта “Още малко

В препълнения Драматичен спектакъл, Орлин Павлов съблюдава обещанието си пред пловдивската аудитория да й подари едно незабравимо музикално прекарване. Най- огромните му шлагери и обичани песни се редуваха с новите песни от първия му независим албум “Още малко... "

Изненадата на вечерта беше рапърът и музикант Бобо, с който откриха концерта със “Секунда " и показаха новата им взаимна ария от албума “Последното положително момче ", която се одобри с бурни аплодисменти.

Емоцията от първия огромен концерт на артиста не подмина и публиката в Пловдив. Заредени с доста въодушевление, феновете на Орлин не стопираха да го приветстват, да пеят с него и танцуват. По традиция към този момент, на края на концерта го изпратиха на крайници.

На сцената с Орлин Павлов бяха 10 от най-хубавите български музиканти: Ангел Дюлгеров /китара/, Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев – Борче /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/.

Пловдивската диря на сцената и в албума e доста съществено застъпена в лицето на музикалния шеф на турнето Милен Кукошаров /пиано/, Ангел Дюлгеров /китара/, Димитър Льолев /саксофон/, Мартин Ташев /тромпет и вокали/.  Много от текстовете в албума са на Росен Кукошаров. Историята на група “Каффе " също води към Пловдив.

Самият Орлин Павлов показа от сцената, че без тези хора сигурно е нямало да се получат толкоз добре нещата и им благодари че са част от целия план и тази доста специфична за него вечер. Благодари и на пловдивската аудитория, на която призна, че е просто невероятна.

След концерта десетки фенове обкръжиха Орлин Павлов, с цел да получат фотография и подпис върху първия му независим албум “Още малко... ".

Албумът към този момент e на пазара и е в продажба в разпространителската мрежа.

Следващите дати от националното турне на Орлин Павлов “Още малко... " са: Бургас - 13 октомври в Държавната опера, Варна - 15 октомври във Фестивален и конгресен център и 20 октомври - ДКС “Васил Левски " във Велико Търново.

Турнето на Орлин Павлов се реализира с генералното спонсорство на хотел “Адмирал ", Златни Пясъци и поддръжката на Първа капиталова банка (Fibank) и Transitions от Есилор България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР