В предаването „Панорама“ по БНТ Даниел Лорер, каза че са

...
В предаването „Панорама“ по БНТ Даниел Лорер, каза че са
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Министерски съвет определя външната политика на България

В предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия Даниел Лорер, сподели че са декларирали тактиката на България доста ясно – България е за деескалация на напрежението Русия-НАТО, само че и ние сме за геополитическия съюз. „ Министерски съвет е този, който дефинира външната политика на България. Кирил Петков участва в българския парламент повече от всички визити на предходния министър-председател взети дружно в границите на 1 седмица, с цел да може да разисква българската тактика в рецесията, тъй че българските депутати да могат да вземат присъединяване в този спор. “

Не мисля, че България нервира или ядосва Русия, Русия има своя геополитически интерес, България има своя народен интерес, съобщи министърът. „ Ако газът спре в България, той ще спре в цяла Европа и по тази причина нямам доверие, че това ще се случи. Правителството договаря с Европейски Съюз, с нашите сътрудници с други снабдители на полутечен газ, тъй че използваме всички разновидности за енергийни доставки “.

Нашето държавно управление беше сложена пред доста рецесии, енергийната беше такава, само че ние показахме, че нашето младо държавно управление може да се оправи с тази рецесия, безапелационен е Лорер.

Бюджет 2022 година изпраща доста ясно обръщение – това е бюджет за стопански напредък на България, съобщи още Лорер. „ Ние имаме упоритост да растем с 5%. Ние влагаме и в бизнеса, влагаме и в хората “.

Ние желаеме България да пораства стопански, с цел да стане богата и обществено обективна страна, това е значимо както за синдикатите, по този начин и за работодателите, добави още Лорер. „ Работещи небогати не съществува като правна формулировка, само че това не би трябвало да съществува в едно общество “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР