В предаването Лице в лице“ по бТВ Илияна Йотова, каза

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ Илияна Йотова, каза
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Очаквам състав за кабинет от ГЕРБ

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Илияна Йотова, сподели че съгласно нея, за разлика от предходната година, ще има една основна разлика, и това е, че ще бъдат препоръчани държавни управления и от първата, и от втората политическа мощ. „ Очаквам да има препоръчан състав на кабинет още с първия мандат “.

Тя добави, че чака от ГЕРБ този път да подходят по-сериозно с образуването на кабинет, без да изключва опцията и за експертност в него.

Относно срещата сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната " (ПП) Йотова показа, че сред двете партии " не е било казано нищо ново, което към този момент да не се знае ".

„ Парата беше изпусната преди срещата, тъй като вест нямаше. Дискутираха се проблеми и позиции, които към този момент сме чували. Беше основано едно авансово очакване. Не се сподели нищо ново и нищо ново не се реши. Единственото, което се случи, е, че Политическа партия унищожи едно табу във връзка с ГЕРБ и по този начин тази среща стана допустима, разяснява вицепрезидентът.

По тематиката с връщането на хартиената бюлетина Илияна Йотова акцентира, че персонално тя е последовател на машинния избор.

„ Не считам, че връщането на хартиената бюлетина ще повлияе значително на изборните резултати на някои партии, само че има заплаха да върнем тези подиуми с чувалите и преправените протоколи, предизвести тя.

„ За концепцията за президентска република Йотова призна, че тази тематика не се дискутира на " Дондуков " 2. Според нея политическите анализатори са тези, които до най-голяма степен пропагандират за президентска република.

„ Аз съм върл парламентарист. Президентска република не е положително решение за България “, безапелационен бе вицепрезидентът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР