В предаването Лице в лице“ по бТВ Георги Георгиев, каза

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ Георги Георгиев, каза
Коментари Харесай

Георги Георгиев: За 10 дни в София са продадени 120 000 билета за 30+ и 60+ минути

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Георги Георгиев, сподели че надали е толкоз комплицирано в 21 век да бъде осъществен първокласен ремонт. Водещи строителни компании вършат ремонта на жълтите павета в София. Вече тече инспекция и всеки, виновен за некачествения ремонт, ще си понесе отговорността. Нито един лев от парите на столичани не е заплатен досега на изпълнителите. Вече има глоба за удара по павето от служащ, това коства 100 000 лв.. Това бе удар по сърцето на София. Ще назначаваме още един чиновник, който да бъде като отговорник на дейностите на място.

Безобразието, което се случи не трябва да се повтаря. Ремонтът на жълтите павета е възмутителен. Пари няма да бъдат платени. Да не си мислят строителите да работят по този метод в центъра на София, добави той

„ Новата система за таксуване в градския превоз на София работи към този момент една година. До през днешния ден имаме 7,5 млн. пътувания, платени с нея. Втората фаза бе въвеждането на пътуването за време. Тези нови документи също работят и то доста добре. Само за 10 дни са продадени 120 000 електронни билета “, регистрира Георгиев.

" Лично аз не съм удовлетворен от метода, по който протече разяснителната акция на управлението на ЦГМ, по тази причина им подвигам жълт картон. Отчитам го като гаф. Следващият подобен ще докара до освобождение “, закани се ръководителят на СОС.

„ Предложих санкцията за валидация на транспортните документи да не е наложителна. Това е застраховка при възможен случай. Ако не се валидирате, сами носите отговорност за това “, обясни Георги Георгиев.

По думите му има възможност да се върнат картите за една линия.

„ КАТ София има 34 камери, общината има 3000. Искаме и те да имат достъп, не с цел да глобяваме хората, а с цел да защитим живота им. Поставили сме камери за премерване на скоростта на няколко изходни артерии на София. Само за 10 дни имаме засечени водачи със скорост над 200 км/ч – това са убийци на пътя. Най-фрапиращият случай е за лидер, минал с 240 км/ч. Избиват хората, а това не може да продължава. Ние подаваме сигнали в КАТ, само че ресурсът им очевидно е стеснен и явно не се оправят с работата “, не скри възмущението си Георгиев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР