В предаването “Животът по действителен случай изпълнителят открехна завесата към

...
В предаването “Животът по действителен случай изпълнителят открехна завесата към
Коментари Харесай

Галин срази с признание: Кръшках на голямата си любов!

В предаването “Животът по автентичен случай ” изпълнителят открехна завесата към интимните си връзки. По думите му изневяварата е участвала във връзките му, като даже не е подминала и огромната му обич. На процедура двамата взаимно си кръшкали, тъй като си правели на инат. Така очевидно и на него драмите не са му непознати, пък даже и да става дума за любовта от приказките.

Въпреки че не конкретизира за кого тъкмо става дума, Галин споделя, че най-болезнената му разлъка датира от 2019 година с някого от същия отрасъл, само че който се изявявал в друг жанр. Усилията на изпълнителя да крепи връзките им удряли на камък и в последна сметка се отказал да носи товара им.

За жал, поставил край, само че го възприел пагубно и изпаднал в сериозна дупка. Вярата в Бог му помогнала да се запази, четял и слушал молебствия в Мрежата и ходел постоянно пред “Александър Невски ”. Там стоял с колата, молел се и гледал. Песента “Няма да ми мине ” дори била сътворена тъкмо за този случай и в случай че не друго, най-малко съумя да се завърти по питейните заведения относително сполучливо. Какви са връзките му с въпросната тръпка през днешния ден, Галин не прецизира.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР