Нека го чуем за саждите. Тези очарователни малки топчета мъх

...
Нека го чуем за саждите. Тези очарователни малки топчета мъх
Коментари Харесай

Spirited Away театрален преглед — очарователна адаптация на анимационна класика

Нека го чуем за саждите. Тези очарователни дребни топчета мъх към този момент са очаровали лондонската аудитория в My Neighbor Totoro, славната акомодация на RSC на кино лентата на Studio Ghibli, който се завръща в Уест Енд идната година. И ето ги още веднъж в светлината на прожекторите, тичайки из голямата сцена на Колизеума в друга класика на Ghibli: грандиозно транспониране (изпълнено на японски с британски надписи) на анимационния филм от 2001 година за странните завършения на 10-годишния Чихиро.

Адаптирана от Джон Кайрд (който също режисира) и Маоко Имаи, тази амбициозна копродукция сред компанията Тохо и PW Productions се движи по сцената с безгранична инвенция, употребявайки куклен спектакъл, дизайн и музиката на Джо Хисаиши (изсвирена онлайн ), с цел да се срещне с деликатната палитра на анимацията на Хаяо Миядзаки.

Подобно на Тоторо, Spirited Away се корени в детския мироглед за смяната: малко момиче е отведено от родителите си към нов живот в чужд пейзаж. Отново има тематики за доверие,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР