Представям си, че когато слезете от Eurostar на Gare du

...
Представям си, че когато слезете от Eurostar на Gare du
Коментари Харесай

Представяне на следващото поколение на легендата за Chez Denise

Представям си, че когато слезете от Eurostar на Gare du Nord, евентуално сте изпълнени с вълнуващите благоприятни условия на Париж. Романтиката, атмосферата. аз? Имам кървясъл лист.

Това постоянно е спор. Трябва да опитате най-новите места. Искате да отговорите на оживената модерна ресторантска сцена в световно значима столица. Но също по този начин сте привлечени назад към местата, които сте обичали. Места, които са комфортни, „ типични “, изпълнени с душа и носталгия.

Независимо от късото, не мога да отида в Париж, без да посетя Dehillerin. Това е магазинът за кетъринг съоръжение в края на Les Halles, който е комфортно централен. Беше обичан от целия следвоенен кулинарен мавзолей и аз към момента не мога да му устоя. Избата на долния етаж съдържаше всички типове и размери гърнета, познати на индивида, в това число голямата медна турботиера с осем дръжки, която висеше от тавана, в която си дадох обещание да бъда заровен. Днес мазето е съвсем празен и приземният етаж е постепенно движеща се опашка от гости...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР