В последно време Румър Уилис е по-провокативна от всякога, а

...
В последно време Румър Уилис е по-провокативна от всякога, а
Коментари Харесай

Ето с кого излиза една от дъщерите на Брус Уилис

В последно време Румър Уилис е по-провокативна от всеки път, а фотосите й в обществените мрежи не остават без търсеното от нея внимание.

Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис основава усещане, че няма проблеми с голотата и много постоянно приказва за това какъв брой е значимо да обичаме себе си, без значение по какъв начин изглеждаме. Тези изводи постоянно са съпроводени със фотоси в нищожно облекло.

С една от последните си фотоси обаче, Румър изпраща напълно друго обръщение. А точно, че е намерила любовта в лицето на музиканта Дерек Ричард Томас. Румър употребява профила си в Instagram, с цел да качи няколко сладки фотоси на двамата. 

34-годишната актриса и фронтменът на Vista Kicks позират за поредност от фотоси в гората, където компания им прави едно куче. Двамата наподобяват доста щастливи, до момента в който се гледат влюбено един различен, като на някои от фрагментите даже се целуват.
 Деми Мур, Румър Уилис, Талула Уилис, Скаут Уилис и фотографията на актрисата и дъщерите й по бански
Когато Деми Мур и дъщерите ѝ останат по бански

Секси композиция

Въпреки че не е ясно от какъв брой време двойката са заедно, от Hollywood Life напомнят, че евентуално най-малко от няколко месеца. Румър изрече възхищението си музиката на Дерек в обява в Instagram през май, където тя назова него и групата му The Hail Maries " най-талантливите артисти и създатели на песни, които съм чувал от доста дълго време (може би някога) ".

Дерек пък показа фотография на себе си и Румър в публиката, докато гледат концерт на Rolling Stones, когато пожела цветущ рожден ден на Румър през август. " За късото време, откакто сме дружно, ти извърши живота ми с наслада и мир. Всичко е толкоз елементарно с теб. Пеем, танцуваме, свирим и най-много се смеем. Благодаря ти, че си ти. Ти си магически човек, толкоз се веселя, че се появи в живота ми ", написа през лятото музикантът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР