В последния кръг от есенния дял на първенството в елитната

...
В последния кръг от есенния дял на първенството в елитната
Коментари Харесай

Хандбалният „Фрегата“ надви у дома „Добруджа“

В последния кръг от есенния дял на шампионата в елитната републиканска хандбална група, тимът на „ Фрегата ” реализира значима победа с 32:30 над “Добруджа ” – Добрич.

Успехът не пристигна по никакъв начин елементарно, като съвсем през целия мач домакините водиха в резултата, само че от своя страна гостите не позволяваха разликата да набъбне. Резултатът от 17:17 на полувремето пристигна, откакто „ Фрегата “ поведе с 13:8, само че неточности в отбрана и прибързани решения на някои от състезателите разрешиха на гостите да изравнят съвсем със сирената.

През второто полувреме картината бе идентична. Отново домакините се откъсваха с 2-3 попадения, само че гостите отвръщаха на предизвикването. В последна сметка „ Фрегата “ натрупа преднина от 4 гола няколко минути преди края и съумя да извоюва победа, която им отреди четвърто място във краткотрайното класиране.

До края на годината бургазлии ще изиграят отсрочен мач против “Осъм ” – Ловеч на 10 декември, от 17.00 ч., в спортна зала “Никола Станчев ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР