В последните месеци една опасна тенденция набира скорост сред хората,

...
В последните месеци една опасна тенденция набира скорост сред хората,
Коментари Харесай

Поредната жертва на агресията на феновете

В последните месеци една рискова наклонност набира скорост измежду хората, които посещават концерти. Вече са десетки случаите на изпълнителите, замеряни и/или ударени с предмет, хвърлен на сцената от публиката.
 Биби Рекса и случаят с телефон, при който пострада на сцената
Инцидентът, при който пострада Биби Рекса

Певицата е с три шева

Поредната жертва на този стеснителен тренд е Хари Стайлс. На концерта му през миналата събота, 8 юли, във Виена 29-годишният реализатор на " As It Was " беше ударен в лицето с летящ предмет, до момента в който вървеше по сцената в паузата сред две песни.

От видеото, споделено в обществените медии, не излиза наяве какъв е предметът, само че Стайлс се хваща за лявото око и явно изпитва болежка. Миналата година той на два пъти е жертва на сходни произшествия, само че до момента никой от тях очевидно не му е предизвикал болежка като тази в събота.

Harry Styles gets hit in the eye by an object thrown at him during his concert in Vienna.
— Pop Crave (@PopCrave)
Опасната наклонност набира все по-голяма скорост и не минава и седмица без сходен случай. През миналата Lil Nas X беше замерен със секс играчка, а в предходните седмици жертва на замерянията станаха Дрейк, Пинк, Кид Къди, Ава Макс и различен. Най-сериозно пострада Биби Рекса, която беше ударена по лицето с телефон и претърпя три шева, напомнят Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР