В последните години станахме свидетели на какви ли не предсказания

...
В последните години станахме свидетели на какви ли не предсказания
Коментари Харесай

„Спящия пророк“ ни изправи косите с последното си зловещо предсказание: Това ли е знакът за Апокалипсиса?

В последните години станахме очевидци на какви ли не предсказания за иден завършек на света. За благополучие нито едно от тях не се сбъдна, само че би трябвало да се регистрира и фактът, че в „ прогнозите “ се включиха какви ли не магове, явления и ясновидци, чиято единствена цел е да станат известни. Има обаче хора, които в действителност от време на време поглеждат в бъдещето и предсказанията им са повече от точни. Един от тях безспорно е Едгар Кейси, който се прочу на Запад като „ Спящия оракул “. Последното му знамение е повече от стряскащо, тъй като той вижда ясни знаци за настъпващия Апокалипсис. По думите му, той ще удари преди всичко огромни елементи от Америка.

Знак е разчел в странната интензивност на вулкана Везувий, който от време на време изпуска пушек и газове, а изригванията му са постоянно събитие.

Според Едгар Кейси, 3 месеца след идващото по-сериозно изригване на Везувий, в Америка ще има опустошително земетресение, като най-богатият щат в Съединени американски щати – Калифорния, както и елементи от Юта ще се озоват под вода. Това пък ще отключи серия от съществени естествени катаклизми, които ще слагат на карта съществуването на цялото човечество. Последното знамение на умрелия през 1945 година Кейси беше оповестено неотдавна в няколко американски медии. То провокира съществени терзания, защото предсказанията на „ Спящия оракул “ за Голямата меланхолия в Съединени американски щати и началото на Втората международна война са направени с плашеща акуратност.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР