В последните дни, след тайно гласуване, се взе решение, че

...
В последните дни, след тайно гласуване, се взе решение, че
Коментари Харесай

Борислав Сандов повежда листата на отцепниците от ПП-ДБ Зелено движение

В последните дни, след скрито гласоподаване, се взе решение, че водещ на листата ще бъда аз, а незабавно след мен ще бъде Даниела Божинова. Ще бъдем по този начин, както е обичайно за Европейските зелени - водеща двойка претенденти. Това съобщи Борислав Сандов, който е член на Изпълнителния съвет на " Зелено придвижване ", пред " Фокус " от Брюксел, където Европейската зелена партия даде старт на своята акция за евроизборите. 

" Процесът за номинации започва от дълго време - преди към два месеца. Тогава още не знаехме в какъв формат ще се явява партията на идните евроизбори. След като към този момент стана ясно, че ние се явяваме независимо, този развой се забърза - стартира вътрешното допитване, сред членове, сред локални организации, укрепване на номинации за избрани претенденти ", изясни Сандов. 

По думите му при сполучлив резултат на предстоящия вот 2 в 1 мандатът може да бъде споделен сред първите двама:

" Има решение на Националния съвет, което аз поддържам и което е традицията на зелените политически обединения, при триумф този мандат да бъде споделен сред първите двама ".

Сандов съобщи, че главен приоритет на " Зелено придвижване " в предизборната акция би трябвало да бъде включването на повече млади хора в изборния развой. Друга доста значима цел за тях е " Зелено придвижване " да има най-малко един народен представител в Европейския парламент. Той добави, че това досега не се е случвало.

 
ТЕМА преди 2 дни 3317 преди 2 дни 2940 преди 3 дни 3638
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР