В последните дни на ноември разбрахме за кончината на Върджил

...
В последните дни на ноември разбрахме за кончината на Върджил
Коментари Харесай

Шестметров Maybach с две седалки - нестандартен като Върджил Абло

В последните дни на ноември разбрахме за кончината на Върджил Абло , както и за дългата му борба с подлия рак, който съумя да го пребори. Креативният шеф на Louis Vuitton остави ярка диря в света на модата и творенията му още дълго ще припомнят за него.
 Върджил Абло, ракът и новината за гибелта на дизайнера
Върджил Абло загуби борбата с рака

Тъжна вест за света на модата

А тези дни сме очевидци на представянето освен на последните сбирки, основани от Абло, само че и на разкриването на един много забавен концептуален план в партньорство с Maybach .

" Светът загуби един талант. Но неговото ентусиазъм и завещание ще продължат да живеят ", споделят от автомобилния производител, представяйки The Project Maybach - електромобил, основан взаимно с дизайнера.
 Снимка 557271

Първата дума, която ни идва мислено, когато го забележим, е ексцентричен. Точно както всичко друго, което Абло създаваше. По този план работи с Гордън Вагенер от автомобилния производител, като и двамата имат едно виждане и предпочитание - да основат кола, " въодушевена от страхотната природа ", която да извади първокласната марка от нормалното, градско местообитание.

The Project Maybach е с дължина съвсем шест метра (повече от S класа), само че пък има единствено две седалки - надлежно и невиждано до момента място за краката. Всичко в този автомобил е издигнато от нулата, тъй като просто няма различен сходен, на който да стъпи.
 Снимка 557270

За да отбрани своята дива природа, този Maybach е съоръжавам с осем прожектора , с които да осветим и най-тъмния и вечен офроуд терен, както и с железно укрепване на покрива за оптималната отбрана при вероятно катурване, предава Top Gear.

Интериорът е задоволително първокласен, с цел да дава отговор на стандартите на марката, само че и тук има много ексцентрични хрумки - като брадвата в рамка с инструкции да се изпозлва единствено при незабавни случаи.
 Снимка 557269

Ако приказваме за чисто практичната страна, The Project Maybach е напълно електрически , каквито очевидно ще бъдат всички коли на бъдещето. На спомагателен заряд можем да разчитаме с помощта на слънчевите панели, сложени под стъкления таван. Други характерности на този стадий не се оповестяват, с което компанията се освобождава от отговорност все в миналото в действителност да сътвори този модел.
 Bugatti EB 112 и историята на редкия автомобил, който се продава
Суперседанът Bugatti EB 112 - единствено три бройки в целия свят

Само три такива автомобила са били създадени, като всеки от тях се счита за първообраз

Концептуалният модел бе изложен за два дни в Rubell Museum във Флорида при започване на месеца, каквато е била волята на фамилията на Албо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР