В последните дни на месец юли HBO бяха така добри

...
В последните дни на месец юли HBO бяха така добри
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън ще променя начина, по който се играе играта

В последните дни на месец юли HBO бяха по този начин положителни да ни дадат премиерна дата на " Играчи " , както и тийзър, който да подгрее ситуацията.
 „ Играчи “ и какво да чакаме от четвъртия сезон на сериала
Какво да чакаме от новия сезон на „ Играчи “

Дуейн Джонсън и компания заменят Маями с Лос Анджелис

Около седмица по-късно пък получаваме и цялостен филмов откъс, от който към този момент разбираме накъде ще духа вятърът в пети сезон.

Миналото лято, когато беше излъчен четвърти сезон, видяхме по какъв начин Спенсър Страсмор (Дуейн Джонсън) и Джо Крутел (Роб Кордри) замениха Маями с Лос Анджелис, с цел да основат лична компания. Нещата не потеглиха добре и в последна сметка Спенсър реши да напусне компанията.

Той се концентрира върху това да съди NCAA (Националната колежанска лига) поради отношението им към играчите. С това желае да покаже, че не трябва да бъде подценяван и не е просто някогашен играч по американски футбол, който желае да си изпълни джобовете за непозната сметка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ballers (@ballershbo) на Авг 7, 2019 в 8:57 PDT

От филмовия откъс на пети сезон виждаме, че Спенсър си е взел къса отмора, а войната му с NCAA ще продължи. По всичко проличава, че Страсмор ще реализира своето, само че няма да е по никакъв начин елементарно.

Джо, от своя страна, продължава да управлява компанията дружно с Ланс (Ръсел Бранд) и ще е забавно по какъв начин ще се сработят, тъй като в предния сезон нещата не вървяха доста безпрепятствено. От видяното съдим, че в новия сезон ще следим историите на Джо и Спенсър поотделно и те ще бъдат много разнообразни. Разбира се, ще забележим какво се случва и с останалите герои.
 Дуейн Джонсън, Тайрийз Гибсън,
Тайрийз Гибсън атакува още веднъж Дуейн Джонсън

Актоьрът не може да се помири, че Скалата се отдели от фамилията на " Бързи и гневни "

Ще бъде забавно да забележим какво ще стане с Рики Джаред (Джон Дейвид Уошингтън), който през предишния сезон беше разкъсван сред това да бъде татко и състезател. За жал пети сезон може да бъде последния, в който го виждаме, тъй като преди няколко месеца Дуейн Джонсън качи видео в Instagram, от което излиза наяве, че екипът на " Играчи " се сбогува с Джон Дейвид Уошингтън.

Премиерата на " Играчи " е на 26 август от 22:30 ч. по HBO

Епизодът ще бъде разполагаем в HBO GO от сутринта на същия ден
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР