В понеделник в Лос Анджелис беше обявено извънредно положение заради

...
В понеделник в Лос Анджелис беше обявено извънредно положение заради
Коментари Харесай

Лос Анджелис обяви извънредно положение заради бездомниците

В понеделник в Лос Анджелис беше оповестено изключително състояние поради увеличаващия се брой бездомници , като новият кмет даде обещание решение на един от най-нерешимите проблеми във втория по величина град в Америка, заяви Агенция Франс Прес.

Десетки хиляди хора спят по улиците на Лос Анджелис всяка вечер в зараза, което шокира доста гости на един от най-богатите градски региони на планетата.

Проблемите с психологичното здраве и злоупотребата с субстанции са необятно публикувани измежду тази част от популацията, чиито палатки и ръждясали фургони хвърлят белег върху града.

Кметът Карън Бас, която постави клетва в служба в неделя, употребява първия си цялостен работен ден, с цел да разгласи изключително състояние.

" Няма да приема рецесия, която визира повече от 40 000 души и всеки един от нас ", сподели тя. Мое обвързване е да работя за  решение на едно от най-трудните провокации пред нашия град. "

Бас сподели, че ще подпише поредност от изпълнителни заповеди, които плануват нападателен метод към даването на краткотрайно жилище.

Лос Анджелис ще бъде хазаин на Олимпийските игри през 2028 година, по тази причина и управляващите ще би трябвало да положат старания за трайно унищожаване на бездомниците от улиците. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР