В понеделник ще ви развълнува събитие или новина свързана с

...
В понеделник ще ви развълнува събитие или новина свързана с
Коментари Харесай

Близнаци, днес ще имате интересни срещи или нови...

В понеделник ще ви развълнува събитие или вест обвързвана с млада жена. Вероятно едно такова събитие ще изиска от вас някаква реакция или решение. Това ще бъде един удобен ден за пътешестване или мнозина ще се зарадват на вест (събитие) обвързвано с хора от друго обитаемо място. Денят ще изиска от вас по-внимателно отношение към всичко обвързвано с пари или с финансови документи. Рожден ден или друго особено събитие в живота на другари може да наложи покупка на подарък или цветя.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, предварителните ви упования за този ден ще се осъществят (доколкото това е възможно) посредством предоляването на разнообразни неприятности или затруднения. Ще ви се наложи да разчитате на помощта или протекцията на мъж, който може да бъде родственик, другар или чиновник в някаква инстанция. Мъжете родени под тези три знака да се концентрират по-сериозно върху разрешаването на личните си проблеми.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, през днешния ден ще преживеете стресова или конфликтна обстановка обвързвана с жена. Присъствието на човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец може да изиграе позитивна роля във финансовите ви каузи.
Жените над 35 годишна възраст да внимават защо изразходват парите си през днешния ден.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през днешния ден ще имате забавни срещи или нови познанства. Това ще бъде удобен ден за сантиментални и интимни срещи и познанства. Избягвайте разногласията и споровете, изключително с хора които ви обичат, тъй като несъзнателно може да ги нараните с думите си.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще се концентрирате оптимално върху професионалните си отговорности. Бъдете нащрек за пропуск или неточност в работата си. Ще имате опция да постигнете доста, стига да не допускате прахосване на времето си с доста неща. Контактите ви с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще би трябвало да бъдат внимателни, а вие умерени в информацията, която споделяте.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР