В понеделник президентът Румен Радев / Румен Радев обяви намерението

...
В понеделник президентът Румен Радев / Румен Радев обяви намерението
Коментари Харесай

Йончева: Президентът Радев е най-ярката опозиция на похищението на нашата демокрация

В понеделник президентът Румен Радев / Румен Радев разгласи желанието си да се кандидатира за втори мандат. Втори ден ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова оставя този ход без коментар.
Президентът Румен Радев се употребява с голямо утвърждение и поддръжка в българското общество. На изборите през 2016 година получи повече от два милиона гласа - съвсем толкоз, колкото взеха дружно #БСП и #ГЕРБ единствено няколко месеца по-късно на парламентарния избор. И тогава, и в този момент Румен Радев продължава да бъде обединител на нацията.

Президентът не съобщи полезностите и идеите, зад които застана. Едно от доказателствата за това е, че се употребява с поддръжката и на последователите на Българска социалистическа партия.
Той се трансформира в водач на битката против корумпираното и упадъчно статукво. Румен Радев застана зад българите, въстанали против властническото ръководство на Бойко Борисов. Той е най-ярката съпротива на похищението на нашата народна власт.

Силен лидер, който заслужава почитание, преданост и поддръжка от тези, които са откровени в устрема си да отстранен опцията страната да се ръководи от задкулисието.

Мълчанието на ръководителя на Българска социалистическа партия е обезпокоително. Да не подкрепиш най-одобрявания български президент, може да значи единствено едно - сделките с Бойко Борисов са в ход.

Това е път, който води и до заличаването на най-голямата лява партия в България.

Елена Йончева


.


Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР