В понеделник, Джъстин Сън, известен технологичен предприемач, направи значителни тегления

...
В понеделник, Джъстин Сън, известен технологичен предприемач, направи значителни тегления
Коментари Харесай

Директорът на Tron тегли криптовалути за милиони долари от Binance

В понеделник, Джъстин Сън, прочут софтуерен бизнесмен, направи обилни тегления от Binance, най-голямата крипто борса в света.

Сън изтегли 500 милиарда токена SHIB , възлизащи на $5 милиона. Стойността на SHIB не записва особени придвижвания, в която и да е посока, в границите на последните 24 часа.

Тази трансакция се съгласува с поредност от забележителни тегления, осъществени от Сън напоследък. Сред тези преводи бяха тегления на разнообразни токени, като 127,510 LINK ($1.85 милиона), 202,385 STORJ ($200,000), 53.68 милиарда PEPE ($76,700) и 13,904 DYDX ($43,000) от Binance.

Крипто общността следи от близко дейностите на Сън заради евентуалното им влияние върху пазарното показване на тези криптовалути.

По-рано тази година Сън обществено разгласи желанието си да се занимава интензивно с търговия с меме монети и обещаващи планове.

Той посочи, че персонално ще се оправи с всички евентуални загуби и ще отдели цялата облага за благотворителни дела.

Важно е да се означи, че Сън акцентира, че тези вложения не са финансов съвет и не подсигурява котирането на тези планове на нито една борса, в това число Huobi Global и Poloniex.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР