В понеделник (15 април) Доналд Тръмп ще стъпи в сградата

...
В понеделник (15 април) Доналд Тръмп ще стъпи в сградата
Коментари Харесай

Исторически момент за САЩ: Първият наказателен процес срещу Тръмп започва в Ню Йорк

В понеделник (15 април) Доналд Тръмп ще стъпи в постройката на нюйоркски съд и ще стане първият американски президент, който ще бъде изправен пред съд по наказателно дело, написа Военновъздушни сили, представена от.

Той е упрекнат, че е фалшифицирал бизнес документите си, с цел да прикрие заплащане на суми за " безмълвие ", направено на Сторми Даниълс, някогашна звезда от филми за възрастни, малко преди изборите през 2016 година

77-годишният Тръмп е застрашен от най-много четири години затвор, в случай че бъде приет за отговорен, само че може да избегне пандиза и вместо това да бъде санкциониран.

Доналд  Тръмо не се признава за отговорен.

Историческият правосъден развой против Тръмп ще се организира на фона на президентската му акция и в последна сметка може да докара до това хипотетичният републикански претендент да стане наказан нарушител месеци преди гласоподавателите да се насочат към урните през ноември.

Процесът, който ще стартира с асортимент на правосъдни заседатели в понеделник, се чака да продължи от шест до осем седмици и ще се концентрира към възобновяване на разноските, които Тръмп е направил на някогашния си медиатор Майкъл Коен.

57-годишният Коен твърди, че му е било подредено да заплати на Даниълс 130 000 $ (240 000 лева) в подмяна на нейното безмълвие за хипотетичната спекулация с Тръмп, нещо, което прокурорите дефинираха като опит за " нелегално въздействие " върху изборите през 2016 година

Плащанията на " пари за безмълвие " не са противозаконни в Съединени американски щати. Но Окръжната прокуратура в Манхатън твърди, че Тръмп е направил закононарушение, като непозволено е отчел възобновяване на сумата на Коен като правни разноски.

Общо той е упрекнат в 34 закононарушения от първа степен за подправяне на бизнес документи. За да се стигне до присъда, всички 12 правосъдни заседатели би трябвало да реализират единодушие дали Тръмп е отговорен или почтен по съответно обвиняване.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР