Голямо шоу спретнаха при Цветанка Ризова двама приятели.В последните 30

...
Голямо шоу спретнаха при Цветанка Ризова двама приятели.В последните 30
Коментари Харесай

Кирил Добрев и Александър Симов направиха шоу при Цветанка Ризова по БТВ

Голямо шоу спретнаха при Цветанка Ризова двама другари.

В последните 30 година в Българска социалистическа партия са членували от комунисти до социалдемократи. За последните 5 година БСП  е изгубила 2/3 от електората си. Загубила е безусловно всички социалдемократи, половината от социалистите и половината от комунистите. Загубила е 100% от младежкия си избор, поливаната от дейното си потомство и половината от вота на пенсионерите. Станали са единствено тези над 75 години. 14% от тези хора са напуснали и не гласоподават за Българска социалистическа партия единствено поради това, че е неин ръководител. Това е публична статистика на проф. Мирчев. 

Това разяснява пред бТВ Кирил Добрев. 



Отговорът не е единствено в личностите, а и в процесите, които се случват. Какво се случи в Българска социалистическа партия - минава през рецесия. Но те не е единствено поради Корнелия Нинова. На политическата сцена през последната година се смениха доста нови обединения - Има Такъв Народ, Май Монолова. Когато те изтляха, се появиха Политическа партия, които трябваше да понесат факела на новата вяра. През това време Българска социалистическа партия понесе много пукотевица в тил и другарски огън. И много хора се пробваха и работиха против Българска социалистическа партия и в този момент търсят отговорност в Българска социалистическа партия, коментира Александър Симов.

2/3 от тези хора в последните години не са работили за Българска социалистическа партия, това е казусът, разяснява още той.

Един човек, който не може да сплотява, а води война против личните си структури, няма по какъв начин да направи ляво обединяване, разяснява Добрев. 

Проблемът не е единствено в Нинова. Проблемът е и във всички хора към нея, които й викат " отлично, другарко ", до момента в който тя прави дивотия след дивотия, уточни още той.

Забележете, че нито един от някогашните ръководители на Българска социалистическа партия не е в партията. Аз се чуда къде е казусът - в тв приемника или в кулата, която излъчва сигнала. Как за 130 година история нитго един някогашен ръководител на партгията не е неин член. Вие подменихте напълно положението на партията, разяснява той.

Българска социалистическа партия е известна с това, че при вътрешно-партиен избор в някои общини прави повече гласове, в сравнение с прави за избор за кмет. Т.е ние имаме повече гласове, които гласоподават за Корнелия Нинова, в сравнение с гтласуват за кмет, повдигнат о Българска социалистическа партия за община, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР