В полуфиналните плейофи на италианското волейболно първенство започва да става

...
В полуфиналните плейофи на италианското волейболно първенство започва да става
Коментари Харесай

Цветан Соколов срещу "Тренто": епизод 3

В полуфиналните плейофи на италианското волейболно състезание стартира да става забавно! Много забавно! Днес (22 април) ще можете да наблюдавате третите мачове от плейофните серии на Апенините.

В 19:00 ч. по RING " Перуджа " излиза против " Модена " в трети конфликт от серията сред двата тима. Шампионите от предходната година завоюваха елементарно първия си конфликт на полуфиналите в " Пала Бартон ". В петък обаче отборът на Бернарди отстъпи след тайбрек и повече от 2 часа атрактивен волейбол. Иван Зайцев, който изигра слаба първа среща в гостуването на " Модена ", беше във вихъра си, реализирайки 30 точки.

Снимка: legavolley.it
Днес обаче всичко ще е друго! " Дяволската обсада " жадува за бърза победа пред своята въодушевена аудитория, а Вилфредо Леон към момента не е споделил последната си дума.

" Перуджа " ще може да разчита още веднъж и на Александър Атанасиевич, който пропусна първата среща, само че при гостуването на " Модена " не впечатли. Сега е моментът сърбинът да блесне и да потвърди статута си на звезда.

30 минути по-късно, от 19:30 ч., на уеб страницата btvnovinite.bg гратис и без регистрация ще можете да наблюдавате изявите на Цветан Соколов и неговия " Лубе Чивитанова " в гостуването им на " Тренто ".

Добрата игра на българския диагонал обезпечи удобен задатък от 2:0 победи, като отборът на Соколов се нуждае единствено от един триумф, с цел да се класира на огромния край в италианското състезание.
Снимка: legavolley.it
Макар и в посещение, българският диагонал дружно с атомното кубинско трио ще се опита да отстрани противника си без да позволява неточности. Урош Ковачевич със своята бърза лява ръка ще би трябвало обаче да се опълчи на мощната офанзива на " Чивитанова ".

" Тренто " е опрян до стената и е нужно тимът да заиграе на лимита на силите си, с цел да завоюва и да остане в полуфиналната серия.

Ще класира ли експресно Цветан Соколов " Лубе " на край или " Тренто " ще се върне в играта?

Шампионите ще възвърнат ли самочувстието с с победа или Иван Зайцев още веднъж ще заблести, давайки преимущество за " Модена "?

Отговорите - единствено в каналите на bTV Media Group!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР