В Пловдив заработи най-голямата ледена пързалка у нас, която се

...
В Пловдив заработи най-голямата ледена пързалка у нас, която се
Коментари Харесай

В Пловдив заработи най-голямата ледена пързалка у нас

В Пловдив проработи най-голямата ледена пързалка у нас, която се намира пред Военния клуб на пл. " Централен ". За първа година тя е с повърхност от 2 000 кв.м. Това оповестиха от пресцентъра на общинската администрация.

От компанията, която е построила оборудването, са взели и защитни ограничения по отношение на ограничение разпространяването на COVID-19, като след всяка сесия кънките ще се дезинфекцират с озон, а потенциалът на пързалката ще бъде употребен на 50 на 100. Така на всеки пързалящ се ще се поставят по 5 кв. метра, в които той да може да се пързаля умерено и безвредно. Отделно са разграничени потоците, има обособен вход и излаз, ще се следи да няма скупчвания и на самия лед.

Ледената пързалка ще работи всеки ден от седмицата от 10,00 до 22,00 часа. Входната такса е 8 лв., а за наем за кънките ще се заплащат в допълнение 2 лв.. За децата ще бъдат предоставени тренажори под формата на мечета и пингвини, които ще им оказват помощ да се пързалят безвредно. Всяка събота и неделя заран ще има безвъзмездни уроци за начинаещите, а за постоянните клиенти ще се оферират карти с понижение. Пързалката се построява за осма поредна година и ще работи до 24 януари 2021 година

Светлините на Коледната елха пред Община Пловдив също заблестяха нощес. Точно в 17.30 ч. 6-годишната Ангелина дружно с Дядо Коледа възпламени алегорично лампичките в наличието на заместник-кметовете Тодор Чонов, Анести Тимчев, Георги Титюков и Пламен Панов.

Бъдете положителни, тъй като когато човек е добър, всички негови фантазии се извършват. Обичайте майки бащи, баби дядо и слушайте госпожите си ". С тези думи белобрадият дъртак се обърна към децата и пожела на всички пловдивчани да бъдат здрави, като има доста мир и обич в фамилиите им. В ролята на Дядо Коледа бе обичаният пловдивски артист Стоян Сърданов от Драматичния спектакъл.

Заради пандемията от ковид и засилените ограничения против разпространяването на болестта и попречване скупчването на доста хора на едно място, събитието протече без обичайна музикална стратегия с присъединяване на надарените деца от музикалните обединения на Пловдив.

Елхата е висока 13 метра. Тя има 4 хиляди лампички. Изработена е от единствения на Балканите производител на елхи, който се намира в Раковски.

Пловдивската елха тежи към 1 звук. Тя се намира на площада пред постройката на Общината на Главната улица, която също е украсена с коледна декорация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР