В петък Тошко Йорданов от ИТН призова съвестта на журналистите

...
В петък Тошко Йорданов от ИТН призова съвестта на журналистите
Коментари Харесай

Благой Цицелков щеше да изгуби езика си, но е на път да излезе прав

В петък Тошко Йорданов от Има Такъв Народ прикани съвестта на публицистите и им чете морал, влизайки в позицията на техен " сътрудник ". Поводът беше отразяването на обилното фейсбук творчество в профила на претендента на Има Такъв Народ за правосъден министър Момчил Иванов (Momtchil Ivanov). След като бе номиниран за поста, той изтри от фейсбук страницата си редица изявления за " соросоидните платени политици " и " майкопродавници ". Накрая страницата беше свалена, само че консуматори на мрежата бяха съумели да изнамерят много забавни неща.

Разпространен в мрежата скрийншот на обществена полемика, водена преди седем години, демонстрира Momtchil Ivanov приканва своя студентка да се яви " на аленото чердже " по " жартиери ". Иванов отхвърля това да е текст от същински чат. Отрича го и " студентката ".

Тошко Йорданов, зам.-председател на Има Такъв Народ и дълготраен сценарист в тв шоуто на Слави, персонално отбрани Момчил Иванов, който е и народен представител от парламентарната група на партията.

" Възхитен съм от държанието на част от медиите, които минават за демократични, за подправените чатове, които разгласиха, за подправената информация, която разгласиха, за пъкъла, на който подложиха фамилията му. Да ви напомня, сътрудници, че когато на изборите за кмет една жълта медия извади секси фотоси на дамата, с която живее тогавашният претендент за кмет, всички бяхте възмутени. Сега така наречен демократични медии се приравниха до ПИК и " Блиц ", публикувайки подправени чатове. Момичето, което беше забъркано, направи изказване, че това не е правилно, само че никой от вас не го го отрази. Вие сте равни на ПИК и " Блиц ", разяснява с оскърбление Тошко Йорданов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР