В петък ще ви се наложи да защитите дома или

...
В петък ще ви се наложи да защитите дома или
Коментари Харесай

Което се случи днес с лекота, дадено ви е било по Съдба

В петък ще ви се наложи да отбраните дома или фамилията си от нападките или дейностите на хора с отрицателна сила, с неприятни или злобни мисли.

От вас зависи да намерите най-хубавия метод да игнорирате тази персона или да паднете до нейното равнище. Днес ще преживеете прелестно събитие в живота на жена, евентуално от кръга ви другари. Петък ще бъде удобен ден за пътешестване, изключително в случай че мотива за това е среща или събиране със специфични хора или с обичан човек. В петък не се фокусирайте непременно да извършите предварителните си проекти. Което се случи с лекост, обещано ви е било по Съдба. За другите неща не си правете паники.

Овен

Днес не се обяснявайте в обич и не се опитвайте да привлечете вниманието към себе си с кокетство. Успехът е малко евентуален. Склонни сте да спорите с членовете от фамилията и да досаждате на своята половинка с безпричинна ревнивост.

За благополучие, няма да зародят съществени спречквания заради това. Работата ви може да се увенчае с триумф и да последва покачване в служба.

Телец

Може да сте раздразнителни заради непрекъснатите изненади от страна на обичаните хора и от спонтанността в дейностите им. Днес може елементарно да решавате битовите проблеми, способни сте бързо да променяте мнението си единствено като се убедите в изгодността на различен метод.

Прагматични, само че все пак импулсивни, доста от вас са подготвени незабавно да се заловен за всякаква опция или късмет.

Нищо не може да избегне от любопитните ви очи.

Близнаци

Вероятно от най-хубави подбуди давате на обичаните си хора неизпълними обещания без да разчитате своите сили и време. Външно може да изглеждате и сговорчиви, само че освен това сте способни на неистина или непредвидени решения.

Възможно е през днешния ден да съумеете бързо да вземате решения и да ги реализирате.

Рак

Възможно е да се окажете по отношение на безпорядъчен човек. Но доста държите на своята известност и я опазвате даже при неподходящите условия.

Не е изключено околните ви да са шокирани от вашето държание. В практическите неща можете да усложните всичко до краен лимит.

Лъв

Днес може да притежавате нараснала дарба към творчество в най-различни сфери на активност и изкуството, проявявайки своите качества разнообразно и многостранно.

Денят носи огромна обич и мощна пристрастеност. Възможно е вашият фамилен съюз да е много сложен, само че е креативен и ослепителен.

Дева

Романтичните връзки стават за вас една от най-важните страни на живота. Нараства доверчивостта ви, а също и стремежът към откровени беседи.

Първата половина от деня е идеална за възобновяване на изгубените позиции, за трудоустрояване или промяна на работата с по-перспективна.

Материалното ви състояние би трябвало да се стабилизира.

Везни

Поддържайте бодрото си въодушевление и споделете оптимизма си с обичания човек. Проявете любовта си към околните, оставяйки настрани съмненията и недоволството.

Излишната ви интензивност може да попречи на активността и да предизвика злоба и интриги.

Не се отхвърляйте от предложенията за помощ и съдействие.

Скорпион

Мъжът-Скорпион няма да разреши да се отпусне и да изпадне под въздействието на любовното обаяние, тъй като най-голямата полезност за него е персоналната му независимост.

В фамилията си Скорпионът може да бъде нападателен, постоянно без да се тормози за изразите си.

Днес може да се изявите, като дълбокомислени и надарени персони, от време на време малко ексцентрични. Няма да можете незабавно да намерите контакт с новите си сътрудници и сътрудници.

Стрелец

В избрани минути може да преливате от страсти. Вие както постоянно бързате. Проявете самообладание, другояче може да допуснете неточности. Вие може и да цените близкия ви човек, само че все пак вашите връзки са повърхностни.

Не обръщайте внимание на шегите на сътрудниците си в работата, запазете успокоение и може да се окажете победител.

Козирог

Днес имате световъртеж заради влюбване или прекарване на несподелени усеща, само че като цяло изпитвате необикновен прочувствен напредък. Отличен интервал за другарство с другари и единомишленици.

Очакват ви удобни промени в работататова може да бъде промяна на управлението, разбъркване измежду сътрудниците, което да се отрази позитивно на цялото дружество или организация.

Водолей

Влюбените Водолеи наподобяват омагьосващи и привлекателни. Не им трябват особени старания да бъдат в това положение. Съпрузите получават късмет за градивно решение на проблемите си, в случай че не си напомнят обидите от предишното.

Върви процесът на завършването на под напрежение и виновен интервал. Време е да берат плодовете.

Риби

Възможно е да узнаете не прекомерно приятни истини за своите избраници или за близки хора. Бъдете чувствителни към потребностите на другите хора, отзовавайки се бързо на техните молби за помощ.

Всичко, което вършиме има отпечатъка на вашата характерност. Имате податливост към разсипничество, от време на време по-голямо, в сравнение с ви разрешава кесията.

dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР