В петък коалицията Продължаваме промяната - Демократична България ще обявят

...
В петък коалицията Продължаваме промяната - Демократична България ще обявят
Коментари Харесай

Неофициално: ДСБ няма да подкрепи кабинет, предложен от ГЕРБ или с тяхно участие

В петък обединението " Продължаваме промяната " - " Демократична България " ще разгласят общите си дейности, съобщи Българска национална телевизия. Вчера от " Продължаваме промяната " взеха решение да не поддържат мандат на ГЕРБ-СДС. Все още обаче не е огласена позицията на другия сътрудник - " Демократична България ".

По неофициална информация, управлението на ДСБ е взело същото решение, каквото взе Политическа партия: да не бъде подсилен под никаква форма кабинет, препоръчан от ГЕРБ или с присъединяване на ГЕРБ.

Все още не са заседавали от другото крило на Демократична България - партията на Христо Иванов " Да, България ". Те ще заседават онлайн на следващия ден, след което водачите на двете партии Политическа партия и Демократична България ще дадат общ брифинг в петък.

По-рано през днешния ден евродепутатът, излъчен от " Демократична България ", Радан Кънев съобщи, че не вижда опция за коалиция сред първите две политически сили, само че това не значи, че няма формули за сформиране на кабинет.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР