В петък, 24 февруари, веднага след централната емисия на bTV

...
В петък, 24 февруари, веднага след централната емисия на bTV
Коментари Харесай

„Войната в Украйна. Година по-късно“ – специално студио на bTV


В петък, 24 февруари, незабавно след централната емисия на bTV Новините bTV ще излъчи особено студио „ Войната в Украйна. Година по-късно “, отдадено на годишнината от нахлуването на Русия в Украйна. Войната през погледа на очевидците, претърпели ужаса на офанзивите и загубите на близки хора, разбор на специалистите и човешките истории, които вълнуват и допират – всичко това в час и половина ще сервира екипът на предаването.

Журналистите Светослав Иванов и Иван Георгиев ще бъдат водещи на студиото , като ще проследят онлайн картината от събитията година по-късно, ще потърсят отговори и решения с извънредни посетители, прочувствени репортажи и включвания от специфичните телевизионни екипи в Украйна.

В предаването ще забележим извънредни изявленията, разбор на военните тактики и политическите реакции в Европа. Освен съсипия и нещастия, войната в Украйна провокира и доста доброта, за която също ще разкажем в специфичното студио в петък.

По време на предаването феновете ще могат да видят и човешката страна на войната посредством историите на интернационалния редактор Цветана Балабанова . А Стоян Георгиев ще ни покаже по какъв начин живеят през днешния ден героите му от началото на войната и ще опише за военните закононарушения в Буча.

Международните репортери на bTV Десислава Минчева-Раул, Васил Христов и Теодора Трифонова ще показват реакциите и отзвука за войната в Украйна от Съединени американски щати, Англия и Европа, а Таня Станева ще ни запознае какво се случва непосредствено от Украйна.

Може да гледате „ Войната в Украйна. Година по-късно “ на 24 февруари от 19:30 ч. в ефира на bTV, слушайте по bTV Radio и проследете обособената секция на уеб страницата , където ще намерите особено наличие и събрано всичко най-любопитно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР