В петъчния ден, 10 ноември, предстоят да се изиграят три

...
В петъчния ден, 10 ноември, предстоят да се изиграят три
Коментари Харесай

Хебър приема Левски в дербито на върха в НВЛ

В петъчния ден, 10 ноември, предстоят да се изиграят три мача от четвъртия кръг на Суперволей лигата за мъже.

С най-голяма конспирация се чака да бъде срещата сред Хебър и Левски София, заемащи първото и второто място във краткотрайното класиране. Мачът е в Пазарджик и стартира в 19:30 часа в зала „ Васил Левски “.

Тимът на Хебър, воден от Алберто Джулиани означи три чисти победи до момента и оглавява класирането с 9 точки без изгубен гейм. Волейболистите на Пазарджик се оправиха с коравия отбор на ЦСКА с 3:0 в последния си мач, а нов триумф над гостите довечера ще ги укрепи на лидерската позиция в елита.

Отборът на Левски, воден от Николай Желязков има две победи и една загуба. В последния кръг „ сините “ отстъпиха трагично вкъщи на Монтана с 2:3 гейма, което им отрежда второто място в подреждането със 7 точки.

Двата противника към този момент имаха героичен конфликт по време на шампионата за Суперкупата на България. На финала „ сините “ надиграха Хебър с 3:2 и завоюваха трофея. Сега Хебър излиза за реванш и победа на собствен терен и пред своята аудитория.

Преди този мач отборът на Черно море приема Марек Юнион-Ивкони (Дупница). Двубоят е от 17:00 часа в зала „ Христо Борисов “. Моряците са девети в класирането с една победа, две загуби и 3 точки. Гостите от Дупница са на единадесето място с три загуби.

Третият дуел в днешния ден е в Разлог. Волейболистите на Пирин одобряват Монтана в зала „ Септември “ от 18:00 часа. Домакините, водени от Благовест Катранджиев са седми с една победа, две загуби и 3 точки, и към момента търсят триумф на собствен терен.

Гостите от Монтана са пети, с две победи, една загуба и 5 точки. Те идват в Разлог след гръмкия си триумф над Левски в предишния кръг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР