В петъчната си рубрика водещата Зейнеб Маджурова срещна зрителите на

...
В петъчната си рубрика водещата Зейнеб Маджурова срещна зрителите на
Коментари Харесай

Ицо Хазарта ще е първият гост в новия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“


В петъчната си графа водещата Зейнеб Маджурова срещна феновете на bTV с едно от най-харесваните лица от екрана - Николаос Цитиридис.

Водещият на занимателното вечерно шоу се завръща на екрана, а предаването му навършва 2 години.

Снимка: bTV Media Group


Николаус показа, че в първото му предаване на посетители ще му е рапърът Ицо Хазарта, който е момента е народен представител. Двамата ще поговорят за предаването „ България търси гений “, където Цитиридис ще размени Хазарта като член на журито.

Снимка: bTV


Водещият се пошегува, че Ицо Хазарта стартира времето си като депутат доста добре – още с влизането си в Народното събрание е основал едно работно място.

Николаос Цитиридис показа още, че е захласнат от котката си и даже е конфигурирал камери в дома си, с цел да я следи. Името на животинчето е Карма.

Снимка: Олег Попов


Накрая Зейнеб реши да го поизмъчи с една игра, с която той постоянно затруднява феновете си. От фотоси на три дами, Цитиридис трябваше да избира за коя ще се ожени, коя ще целуне и коя ще отхвърли. Водещият най-вече се затрудни, когато и трите дами, които му бяха препоръчани, се оказаха транссексуални.

Във видеото може да видите какви отговори даде Николаос Цитиридис и коя представителка на английската монархия избира за брачна половинка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР