„В периода, в който се намира България – преходен, започва

...
„В периода, в който се намира България – преходен, започва
Коментари Харесай

Владо Николов: Силвано Пранди има нюх за млади играчи, той е точният човек за треньор

„ В интервала, в който се намира България – временен, стартира нов олимпийски цикъл, има нужда от нови лица, таман Силвано Пранди е индивидът, който може да го реализира “, по този начин особено за БНР някогашният капитан на националния ни тим по волейбол Владимир Николов разяснява възможното отдръпване на Силвано Пранди от поста старши треньор на държавния отбор и вероятно ново предопределение на негово място.

„ 2009 година хората, които за първи път попаднаха под негово управление, бяха близнаците Братоеви, Виктор Йосифов, Слави Гоцев, Теодор Тодоров. Сега под негово управление в тима стартира Мартин Атанасов. Той наложи Алекс Грозданов. Сеганов към този момент играе от самото начало, т.е., той има усет. Знае по какъв начин да развива млади играчи. Според мен в този интервал той е точният човек за националния тим “, показа още именитият волейболист.

Владимир Николов разяснява и отдръпването от държавния отбор на Теодор Салпаров и Виктор Йосифов.

„ Искам да им пожелая триумф в оставащото им време от кариерата и да ги поздравя за добре свършената работа. Теди изключително, споделям изключително, тъй като с него съм от 2003 до 2015 година. Това са 12 години, в които сме делили всичко. Вики се включи в тима през 2009, стремително с трето място на европейското състезание и с премия за най-хубав блокиращ и оттогава е непроменяемо в тима. Винаги, в най-тежките моменти, е давал най-хубавото от себе си “.

bnr.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР