В първия си коментар след за 49-о Народно събрание лидерът

...
В първия си коментар след за 49-о Народно събрание лидерът
Коментари Харесай

Слави Трифонов с първи коментар след вота: Обеща да е контрольор в 49-ото НС

В първия си коментар след за 49-о Народно заседание водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов съобщи, че партията му влиза в Народното събрание, с цел да управлява останалите. В едноминутно видео, оповестено във Фейсбук, той благодари на гласувалите за Има Такъв Народ и посочи, че лоялността е най-важното нещо в общуването.

„ Всички работихме дружно – ние и вие. И в този момент вие ще имате представители в 49-ия парламент, които ще постановат надзор, тъй като тези, които са в Народното събрание, би трябвало да бъдат следени от вас, а ние сме вашите представители. Благодаря ви още един път. Аз персонално правя оценка всичко, което вие направихте “, сподели Слави Трифонов.

„ ИТН “изненадващо съумя да прекрачи 4-процентната преграда – на косъм, с резултат от 4,13%. Формацията се завръща в Народното събрание със свои депутати, откакто не съумя да влезе в 48-ото Народно заседание. Преди това Има Такъв Народ бе съдружен сътрудник на „ Продължаваме промяната “, само че раздор в връзките докара до отдръпването на министрите на Трифонов от кабинета. След това групировката се оказа основен фактор за свалянето на държавното управление на Кирил Петков.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР