В първия ден на месец март в Държавна финансово-стопанска гимназия

...
В първия ден на месец март в Държавна финансово-стопанска гимназия
Коментари Харесай

В ДФСГ „Интелект“ представиха проект „Дигитална раница“

В първия ден на месец март в Държавна финансово-стопанска гимназия „ Интелект “ – Плевен беше показан план „ Дигитална раница “ по контракт с предмет „ Доставка и внедряване на единна електронна платформа за просветителни услуги и наличие (ЕЕПОУС) и модули към нея „ Дигитална раница “.

Директорът на РУО Плевен Албена Тотева откри форума и направи послание към присъстващите шефове и представители на учебни заведения в област Плевен. Гост на събитието беше изаместник регионалният шеф на Област Плевен Александър Трайков.



Представянето направи Яни Гебеджелиев,представител от екипа на изпълнителя на проекта„ Консорциум Дигитална Раница “ ДЗЗД, състоящ се от фирмите „ Телелинк Бизнес Сървисис “ ЕАД и „ Кейсием “ ООД.

„ Дигитална раница “ е единна електронна платформа за просветителни услуги и наличие, основана по план „ Образование за утрешния ден “ и МОН при решаването на провокациите при неприсъствена форма на образование, както и такива при присъствена или хибридна такава. Платформата дава богат набор от цифрово просветително наличие, бърз и елементарен достъп до виртуални класни стаи, домашни, оценки, наличия – всичко на едно място, както и фокус върху самостоятелното отношение от преподавател към възпитаник. Тя предлага онлайн уроци, богат образователен материал, показан под формата на цифрови уроци за възпитаници от 1 до 12 клас. Всеки възпитаник, както и родителите имат достъп до настоящите си оценки в платформата. Възможност за задаване и извършване на задачи за независима работа. Платформата съдържа богат набор от гратис интерактивно цифрово просветително наличие. Предлага на учениците достъп до богат набор от гратис цифрово просветително наличие. В допълнение, тя позволявана на учителите да основават свое такова, като по този метод обогатяват библиотеката на платформата, предлагайки забавен и разнороден образователен материал. Родителите имат опция наблюдават академичното развиване на техните деца.

Платформата служи и като информативен портал за родители. Тя им разрешава да наблюдават обучителния развой на своите деца и да достъпват настояща информация за оценките, отсъствията, бележките и заданията им за независима работа.

Линк към платформата „ Дигитална раница “ -https://edu.mon.bg/
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР