В парк "Кайлъка" в Плевен в неделя се организира масов

...
В парк "Кайлъка" в Плевен в неделя се организира масов
Коментари Харесай

Организират масов пешеходен поход, посветен на Световния ден на ходенето

В парк "Кайлъка " в Плевен в неделя се провежда всеобщ пешеходен поход, отдаден на Световния ден на ходенето - 4 октомври, оповестиха от общината. Плевен за поредна година се причислява към самодейността, а сборният пункт на искащите да се включат е началото на парка /тролейбусна спирка "Моста "/ в 10.30 ч.

Походът ще продължи до Бригадирската поляна и назад или в открити тренировки в региона на старт/финала, дружно със състезатели от спортни клубове в Плевен. Ще има тениски за награди. Организаторите молят участниците да си вършат фотоси и клипове и да ги споделят във Фейсбук - страницата на Българска федерация "Спорт за всички " - БФСВ, или ги изпратят на имейл [email protected] с мото "Обичам да спортувам " или "Аз поддържам спорта и спортувам в Световния ден на ходенето ".

Материалите ще бъдат събрани в общ видеоклип с участници от цяла България, показват от община Плевен. Проявата ще се организира за 28-и следващ път. Тя се провежда от Българската федерация "Спорт за всички " с финансовата поддръжка на Министерството на младежта. Целта е разпространение на физическата интензивност и ролята й за здравето и дълголетието на хората.

фотография: plevenzapleven.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР