В Пакистан полицията арестува 10 роднини на едно семейство по

...
В Пакистан полицията арестува 10 роднини на едно семейство по
Коментари Харесай

Полицията арестува 10 роднини на убито 10-годишно момиче ВИДЕО

В Пакистан полицията арестува 10 родственици на едно семейство по съмнение за убийството на 10-годишната Сара Шариф от Обединеното кралство. 

Тялото на Сара Шариф беше намерено предишния месец в парцела, където тя живееше със фамилията си. Детето е открито мъртво, откакто служителите на реда са получили позвъняване от татко й, за който се счита, че е дошъл в Исламабад на 9 август. Съдебномедицинските проучвания разкриха, че Сара е претърпяла голям брой и обилни пострадвания, настъпили преди и много преди гибелта й, съобщава Mirror.

Мащехата на момичето и татко й са избягали от Англия и се търсят от полицията.

Говорител на полицията в Джелуми, Пакистан, сподели, че двойката се укрива, само че означи, че 10 души, за които е известно, че са свързани с бащата, са били арестувани за разпит, до момента в който следствието продължава. Сред арестуваните са дядото на момичето, негови братя и братовчеди.

Полицията счита, че Урфан Шариф, на 41, неговата другарка Байнаш Батул, на 29, и брат Фейсал Малик, на 28, са избягали в Пакистан, преди тялото да бъде намерено, с цел да се скрие при членове на фамилията си там, предизвиквайки интернационално търсене. Семейството на детето споделя, че гибелта му е " акцидент ".

В Пакистан правозащитни групи от дълго време упрекват полицията в нелегално задържане на членове на фамилиите на обвинени, с цел да ги принуди да се предадат на управляващите.

Пакистан и Англия нямат контракт за екстрадиция, само че от време на време депортират търсени жители за всеки обособен случай.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР